Meedoen als Nederlander aan de Dutch Summer School!

Ben jij Nederlander, maar lijkt het je toch leuk om aan de Dutch Summer School deel te nemen?

Ongeveer 350-400 buitenlandse studenten komen deze zomer bij ons Nederlands leren. Dat is meer dan alleen maar les. Ook buiten de lessen zijn de studenten intensief bezig met de taal en het verkennen van Nederland.

Met name op onze locatie in Drenthe (vakantiepark ‘het Timmerholt’) is dat een heel sociaal gebeuren. Zoals je op onze filmpjes kunt zien is het voor onze buitenlandse studenten niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig!

De studenten trekken intensief met elkaar op.

Natuurlijk vinden zij het leuk om Nederlands te oefenen!

Wil jij:
– studenten uit de hele wereld leren kennen
– samen uitstapjes maken
– de studenten helpen met het huiswerk
– met de studenten Nederlands oefenen
– samen barbecuen, sporten, uitgaan en meedoen aan de activiteiten op het park (bingo, karaoke)

Dat kan!

Je kunt als Nederlander meedoen aan de Dutch Summer School in Drenthe. Je betaalt dan alleen voor de accommodatie, aan een sterk gereduceerd tarief. Natuurlijk onder de voorwaarde dat je actief met de studenten optrekt.

Er zijn in totaal 4 periodes van 11 overnachtingen. Per periode hebben we plaats voor een paar Nederlanders.

Op het vakantiepark is vanalles te doen: je kunt er varen met kano of waterfiets, vissen, sporten. Er is een strandje, en bezoekers van het park krijgen gratis kaartjes om bij een nabij gelegen zwembaden te zwemmen.

Dit kan ook leuk zijn als je een buitenlandse vriend of vriendin hebt die Nederlands leert. Dan kan hij/zij meedoen aan de cursus en jij bent er bij. Gewoon een gezellige vakantie met veel nieuwe vrienden!

Kosten:
– gedeelde kamer 11 overnachtingen -> kortingstarief: 195 euro 
– eigen kamer 11 overnachtingen -> kortingstarief: 295 euro

Voor het deelnemen als Nederlander aan de Dutch Summer School betaal je, behalve de accommodatie, niets aan onze organisatie. Maaltijden zijn niet inbegrepen (studenten koken samen en doen boodschappen in het dorp bij de Lidl en de Jumbo). En dat geldt ook voor eventuele kosten zoals de wasserette, kosten voor huren bootje of tennisveld; deelname bingo etc. Dit is overigens allemaal erg goedkoop. De prijzen staan vanonder op deze pagina.

Goed om te weten: het meerendeel van onze cursisten is tussen de 18 en 35 jaar oud.

Wil je meedoen? Schrijf een mailtje naar: study@dutchsummerschool.nl.