VACATURE – DOCENT NT2  /  Amsterdam – Drenthe – Online

We zijn op zoek naar docenten NT2 voor onze online lessen en voor onze Summer Schools/Winter Schools (die we in 2022 hervatten).

Online
We zijn op zoek naar docenten voor onze ‘virtual classrooms’: twee avonden per week, cursusperiodes van vijf weken. Met ons eigen lesmateriaal en de ‘flipped classroom’ zijn onze lessen interactief. Een online cursus is een ideale manier om te groeien in het lesmateriaal (met het oog op het eventueel lesgeven tijdens offline Summer/Winter Schools in een later stadium).

Amsterdam
Voor onze locatie in Amsterdam werken we bij voorkeur met docenten uit Amsterdam of de regio.

Drenthe
Voor onze locatie in Drenthe is het niet noodzakelijk om in de buurt te wonen. De docenten kunnen intern op het park verblijven in een aparte docentenwoning.

Bent u geïnteresseerd?
U kunt uw CV sturen naar study@dutchsummerschool.nl of u kunt het onderstaande formulier invullen. Er is geen sprake van één specifieke vacature voor een vastgestelde periode. Behoefte ontstaat steeds opnieuw als het gevolg van de groei van het aantal studenten en de wijziging van de beschikbaarheid van het huidige team. Wij benaderen docenten die hun cv / gegevens hebben doorgestuurd, als er een concrete vraag is.

Actueel [10 mei 2021]: op dit moment zijn we vooral op zoek naar docenten voor avondcursussen in de zomermaanden. Voor de komende Winter/Summer Schools hebben we vooral behoefte aan docenten in Amsterdam.