VACATURE – DOCENT NT2  /  Amsterdam – Drenthe

BLC is altijd geinteresseerd in contact te komen met docenten NT2 voor de Summer School (en/of de Dutch Winter School). Intensiteit 20-30 lesuren/week.

Update: het team voor de zomer van 2019 is reeds geformeerd. Er kan altijd iemand uitvallen of we kunnen door extra aanmeldingen nieuwe groepen openen. In dat geval lopen we altijd de ingestuurde sollicitaties langs. Ondanks dat er geen direct vacature is, ontvangen we dus toch graag uw CV (of onderstaand formulier).

Amsterdam
Voor onze lokatie in Amsterdam werken we bij voorkeur met docenten uit Amsterdam of de regio.

Drenthe
Voor onze lokatie in Drenthe is het niet noodzakelijk om in de buurt te wonen. De docenten kunnen intern op het park verblijven in een aparte docentenwoning.

Bent u geïnteresseerd?
U kunt uw CV sturen naar study@dutchsummerschool.nl of u kunt het onderstaande formulier invullen. De ‘Summer School’ is een seizoensgebonden organisatie, met een ‘winterslaap’ van september – februari (met zeer beperkte bereikbaarheid). U mag uw CV/Sollicitatie altijd toesturen. Doorgaans ontstaat de behoefte aan extra docenten in de aanloop naar een cursusperiode geleidelijk aan: telkens als er – op basis van de aanmeldingen van studenten – extra docenten nodig zijn omdat er extra groepen geopend worden, benaderen we de docenten die in dit formulier hun beschikbaarheid voor de betreffende periode hebben aangegeven.